Onderhoud grenslinde

Door de gemeente Kapelle is ons gevraagd om een oude veteraan, een grenslinde, te onderhouden. Elk jaar snoeien wij deze grenslinde voor onderhoud. Het onderhoud wordt gedaan door eerst takken te verwijderen en daarna wordt de stam aangepakt.

De hoeveelheid hout die hier vanaf komt is gigantisch. De gesnoeide stammen zijn letterlijk niet te tillen, vandaar dat wij diverse machines in ons bezit hebben om deze klus te kunnen klaren. Hieronder een impressie van deze klus!

Snoeien van grenslinde in gemeente Kapelle

Deze grenslinde is een veteraan. Dat betekent dat de boom meer dan 100 jaar oud is. Dit zorgt ervoor dat deze grenslinde goed onderhouden moet worden. De grenslinde is eigendom van de gemeente Kapelle. Jaarlijks komen wij hier om deze grenslinde te snoeien. 

Stam valt in slow motion

Een groot gedeelte van de stam van de grenslinde valt hier in slow motion op de grond. Deze stammen wegen letterlijk als lood. Verder zijn deze grenslinde goed te onderhouden, alleen vergt het veel werk.

Verwerken van het hout

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Karelse Boombeheer
Vermetstraat 24
4458 BB ‘s-Heer Arendskerke
+31(0)6 30 06 00 71
info@karelseboombeheer.nl
www.karelseboombeheer.nl