Nieuwsartikelen

Op deze pagina ziet u een overzicht van de afgelopen nieuwsartikelen die wij geplaatst hebben op onze website. Op deze manier blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden in de regio Zeeland. Wij voeren diverse werkzaamheden uit.

Deze werkzaamheden variƫren van het snoeien van bomen, het geven van technisch advies of het verwijderen van de complete boom. Kortom, wij zijn breed inzetbaar voor diverse klussen in heel regio Zeeland.

Snoeien van bekende linden voor onderhoud

In de gemeente Terneuzen hebben wij bekende linden mogen snoeien in het idyllische dorpsplein in Zuiddorpe. Deze linden hebben een hoogte van ruim 28 meter!

Eiken van 180 jaar snoeien voor onderhoud

Voor de gemeente Sluis mochten wij eiken snoeien die een leeftijd hadden van 180 jaar oud! Zelfs met een hoogwerker van 23 meter hoog kwamen wij pas bij de onderste tak. Wat een klus!

Top verwijderen van boom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verwijderen van bomen

Wij worden regelmatig gevraagd voor het verwijderen van bomen. Nu waren wij op een locatie waar deze prachtige foto geschoten is. Een mooi voorbeeld van het compleet afbreken van een boom.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Karelse Boombeheer
Vermetstraat 24
4458 BB ‘s-Heer Arendskerke
+31(0)6 30 06 00 71
info@karelseboombeheer.nl
www.karelseboombeheer.nl